. reparatii si service masini de spalat Vitan

Oferim cele mai bune servicii de reparatii masini de spalat atat in service-ul nostru autorizat cat si la domiciliu, in Bucuresti si Ilfov. Contacteaza-ne acum si specialistii nostrii vor ajunge in mai putin de 60 de minute.

fast Ajungem in maxim 60 de minute
map-pin-marked Bucuresti si Ilfov

. reparatii si service masini de spalat Vitan

Categorie 1

Fiecare program de spalare pe care il gasiti afisat pe o masina de spalat haine este o estimare optima facuta de catre ingineri cu privire la cat de mult trebuie centrifugate anumite tipuri de imbracaminte. Unele tesaturi probabil e probabil sa aiba nevoie de programe diferite, in functie de rezistenta lor si de cat de multe rotatii pot suporta fara a fi deteriorate. Cunoastem aceste aspecte inclusiv din activitatea noastra de reparatii si service masini de spalat Vitan.

Dar masinile de spalat au intr-adevar nevoie de atat de multe programe de spalare? Noi, la service masini spalat Vitan, credem ca raspunsul este da din mai multe motive. Acestea sunt in general programate sa ofere cam 12 programe de spalare. Programatorul electronic ofera in general 12 programe de spalare, 5 viteze de centrifugare si multe alte optiuni, astfel incat, fiecare tip de imbracaminte sa poata fi curatat temeinic.

Totusi, la fel ca multi alti oameni, probabil ca va spalati aproape toate hainele pe un singur program tot timpul. Chiar daca nu faceti asta, este putin probabil sa va ganditi la toate tipurile diferite de imbracaminte care trebuie spalate cu programe diferite, la temperaturi diferite. Cele mai multe masini pot executa cu adevarat numai trei sau patru tipuri de spalare de baza: 1) o spalare la inalta temperatura, cu durata lunga pentru o curatare mai buna; 2) o spalare putin mai rapida si la temperatura mai joasa pentru bumbacul colorat care utilizeaza o viteza de centrifugare similara si cantitate medie de apa; 3) o spalare pentru rufe sintetice care foloseste aceeasi cantitate de apa, agita rufele mai putin, se roteste mai incet si foloseste temperaturi mai scazute; si 4) o spalare speciala pentru lana care foloseste putin mai multa apa, dar agita tamburul mai putin si economiseste apa.