Cum sa alegi corect masina de spalat

Oferim cele mai bune servicii de reparatii masini de spalat atat in service-ul nostru autorizat cat si la domiciliu, in Bucuresti si Ilfov. Contacteaza-ne acum si specialistii nostrii vor ajunge in mai putin de 60 de minute.

fast Ajungem in maxim 60 de minute
map-pin-marked Bucuresti si Ilfov

Cum sa alegi corect masina de spalat

Categorie 1

Cand investesti intr-o masina de spalat noua, trebuie sa te gandesti la mai multe criterii decat modul in care iti curata hainele. Trebuie sa decizi mai intai ce tip de masina de spalat vrei. Vrei sa alegi una cu incarcare verticala, una cu incarcare verticala dar fara agitator sau una clasica, cu incarcare din fata? Bugetul, desigur, este un alt criteriu pe care trebuie sa il iei in calcul dar si optiunile de curatare de care ai nevoie. Poate vei descoperi ca iti trebuie si un uscator pe langa clasica masina de spalat.

In functie de spatiu

In general, masinile de spalat au dimensiuni de la 70 de centimetri in latime, iar unele vin si cu cadre mari si solide care mai adauga inca 10-15 centimetri la dimensiunea totala. Asa ca daca alegi una dintre masinile de spalat Beko (sau orice alta firma), asigura-te intai de toate ca ai masurat cu precizie spatiul in care planuiesti sa o depozitezi. Iti recomandam sa verifici si cum sau daca masina de spalat va incapea in locul de pe holuri, scari sau lifturi atunci cand va trebui sa o aduci in casa. Mai ia in considerare si alti factori precum usa masinii de spalat care se va lovi in perete de fiecare data cand o folosesti, asta daca nu dispui de un spatiu prea mare.

In functie de consum

Daca spatiul de spalat haine nu e undeva la subsol, asigura-te ca podeaua unde vei monta masina de spalat este solida. Nu ar strica si cateva lucrari de consolidare. De asemenea, iti recomandam sa alegi un model mai silentios din gama noastra de masini de spalat Arctic, pentru a reduce vibratiile si zgomotul din timpul ciclului de stoarcere. Iar daca o vei pozitiona intr-un loc in care va fi vazuta de toata lumea, nu ar strica sa meegi pe o culoare neutra, gen gri metalizat sau alb, pentru ca va fi constant sub privirile oaspetilor.

In functie de greutate

Daca vrei sa economisesti energie electrica si apa, afla ca masinile de spalat cu incarcare din fata consuma in general mult mai putine resurse decat cele cu incarcare verticala, care trebuie sa se umple pana la varf in timpul ciclurilor de spalare si clatire. De asemenea, opteaza pentru un model Energy Star, care va reduce consumul de electricitate si apa cu pana la 35%.