Cum se curata optim o masina de spalat, ca aceasta sa reziste cat mai mult.

Oferim cele mai bune servicii de reparatii masini de spalat atat in service-ul nostru autorizat cat si la domiciliu, in Bucuresti si Ilfov. Contacteaza-ne acum si specialistii nostrii vor ajunge in mai putin de 60 de minute.

fast Ajungem in maxim 60 de minute
map-pin-marked Bucuresti si Ilfov

Cum se curata optim o masina de spalat, ca aceasta sa reziste cat mai mult.

Categorie 1

Masinile de spalat au nevoie de putina dragoste. De cat timp a trecut de cand ai curatat-o ultima data pe a ta?

Ne asteptam ca masinile de spalat sa ne ofere haine curate la miscarea unui comutator sau apasarea unui buton. Dar cand masina dvs. de spalat seamana cu ceva dintr-un film Stephen King, nu puteti da vina pe masina pentru rezultate nedorite. Filtre murdare, intrari si iesiri infundate; intretinerea regulata mentine o masina de spalat sa functioneaza la maximum. Daca masina dvs. lasa pete, resturi de detergent pe haine, probabil ca are nevoie de o curatare buna. Curatarea masinii de spalat nu este complicata. Cu cativa pasi de baza, masina dvs. va oferi din nou rezultate minunate, ceea ce va va economisi bani pe reparatiile inutile de masina de spalat. Aceste sfaturi de curatare sunt fara chimicale, ieftine si nu vor avea nici un efect negativ asupra aparatului.Cum sa curatati o masina de spalat cu incarcare frontala?

 • Adaugati 2 linguri de bicarbonat de sodio in detergent si 120 ml de otet alb in cuva masinii de spalat.

 • Rulati un ciclu standard cu apa fierbinte.

 • Verificati instructiunile producatorului privind curatarea filtrului. Filtrele sunt, de obicei, un factor care contribuie la rezultatele slabe ale spalarii intr-un incarcator frontal.

 • Daca este cazul, indepartati si curatati dozatoarele de sapun si de dedurizare a tesaturilor in apa calda cu sapun si uscati-le la soare. Acest lucru va impiedica formarea si cresterea mucegaiului.

 • Lasati usa masinii de spalat intre spalari sa se usuce in mod corespunzator si sa elimine mucegaiul.Cum sa curatati o masina de spalat cu incarcare verticala?

 • Se amesteca 2 linguri de bicarbonat de sodiu cu 480 ml de otet alb.

 • Rulati un ciclu standard cu apa fierbinte la setarea nivelului maxim de apa.

 • Odata ce masina este cel putin jumatate plina cu apa, adaugati amestecul de otet.

 • Lasati apa plina sa stea in masina timp de aproximativ 30 de minute, apoi permiteti masinii dvs. sa treaca prin ciclul obisnuit.

 • Inainte de scurgerea apei, folositi o periuta de dinti pentru a curata gaurile din cuva masinii de spalat.

 • Otetul, bicarbonatul si apa fierbinte vor distruge orice urma de grasime sau pete murdare si vor curata furtunurile.

Daca respectati aceste lucruri masina de spalat rufe va rezista mult timp fara sa se strice din cauza depunerilor.