Blog

Oferim cele mai bune servicii de reparatii masini de spalat atat in service-ul nostru autorizat cat si la domiciliu, in Bucuresti si Ilfov. Contacteaza-ne acum si specialistii nostrii vor ajunge in mai putin de 60 de minute.

fast Ajungem in maxim 60 de minute
map-pin-marked Bucuresti si Ilfov
Lideri in domeniu

Ultimele noutati

Reparatii si servis masini spalat Ghencea

Reparatii si servis masini spalat Ghencea

O masina de spalat rufe moderna are de fapt 2 tambururi. Cele doua componente sunt cele mai importante parti ale unei masini de spalat haine, dar exista si alte elemente vitale pentru functionarea ei. Exista un termostat (mecanism cu termometru) pentru a testa temperatura apei de intrare si a unui element de incalzire care o incalzeste pana la temperatura dorita de dvs. atunci cand reglati ciclul de spalare, in functie de tipul hainelor. Noi, la asigurarea serviciului de reparatii si servis masini spalat Ghencea

Categorie 1
Reparatii si service masini spalat Dascalu

Reparatii si service masini spalat Dascalu

Rapoartele de specialitate privind gospodariile din tara noastra arata ca supraaglomerarea aparatelor dvs. la aceleasi prize din baie sau bucatarie poate avea unele efecte periculoase asupra acestora. Daca aveti masina dvs. de spalat si uscatorul prea aproape unul de altul, veti ingreuna disiparea caldurii pe care o genereaza acestea. Orice aparat electrocasnic are nevoie de o ventilare buna pentru a nu se incalzi in mod excesiv. In multele interventii facute de echipa noastra de reparatii si service masini spalat Dascalu, s-a observat faptul ca defectiunile sunt cauzate si de acesti factori.

Categorie 1
Reparatii masini de spalat Adunatii Copaceni

Reparatii masini de spalat Adunatii Copaceni

Poate v-ati cumparat de curand o masina de spalat de ultima generatie si sunteti incantat de achizitia facuta. Poate va doriti sa o folositi mult timp, deoarece costul ei a fost unul mare. Dar, fara sa va dati seama de ce, masina de spalat s-a defectat intr-o buna zi. Cautati un service masini de spalat Adunatii Copaceni, o reparati si va bucurati din nou de ea. Insa, persista intrebarea: cum de a fost posibil ca o masina de spalat relativ noua sa se defecteze atat de repede?

Categorie 1
Reparatii masini de spalat Moara Vlasiei

Reparatii masini de spalat Moara Vlasiei

Efectele apei dure asupa rufelor tale Apa dura impiedica procesul de spalare, impiedicand amestecarea buna a apei cu detergentul utilizat. Ca urmare, detergentul nu poate sa actioneze in mod eficient, iar spuma lui este lasata in urma pe hainele tale. Acest lucru influenteaza destul de mult calitatea tesaturii si rezistenta ei in timp. De multe ori, apa dura nu este considerata ceva serios de catre oameni, dar efectele ei trebuie evitate. Nu numai ca acest reziduu de detergent arata neplacut pe haine, ci face hainele rigide si le confera un miros strident, de detergent, in timp ce ele atrag si retin mai multa murdarie decat inainte. E bine de stiut ca apa dura are capacitatea de a provoca multe probleme masinii de spalat, asa ca e bine sa aveti mereu la indemana telefonul unor experti in reparatii masini de spalat Moara Vlasiei.

Categorie 1
Reparatii masini spalat Belciugatele

Reparatii masini spalat Belciugatele

Cand este vorba de spalarea hainelor dvs., nu este nevoie sa cautati un detergent de spalare proiectat special pentru apa dura. Un detergent bun va veni cu ingrediente care actioneaza eficient pentru a reduce duritatea apei si care va permite ca detergentul sa poata scoate petele foarte bine. Detergentii de pe piata sunt adecvati pentru toate nivelurile de duritate a apei - numai doza trebuie ajustata, deoarece apa dura va avea nevoie de mai mult detergent pentru a o ajuta sa aiba eficienta dorita la spalare. Poate nu va gandeati la acest aspect, dar un expert reparatii masini spalat Belciugatele va poate oferi si astfel de sfaturi.

Categorie 1