Blog

Oferim cele mai bune servicii de reparatii masini de spalat atat in service-ul nostru autorizat cat si la domiciliu, in Bucuresti si Ilfov. Contacteaza-ne acum si specialistii nostrii vor ajunge in mai putin de 60 de minute.

fast Ajungem in maxim 60 de minute
map-pin-marked Bucuresti si Ilfov
Lideri in domeniu

Ultimele noutati

Service masini de spalat Vidra

Service masini de spalat Vidra

Apa dura poate afecta grav masina ta de spalat! Apa dura este o problema cu care ne confruntam majoritatea dintre noi. Ea poate afecta o masina de spalat mai mult decat va puteti gandi. Atunci cand mergem in deplasari in Bucuresti si judetul Ilfov pentru service masini de spalat Vidra, constatam ca apa dura face ravagii si afecteaza componente esentiale ale masinii de spalat. Astfel, ea nu mai pote incalzi apa cum trebuie, functioneaza greu si consuma mult curent electric tocmai din aceasta cauza.

Categorie 1
Service masini spalat Fundulea

Service masini spalat Fundulea

Fiind experti vechi pe piata reparatiilor masinilor de spalat, noi stim foarte bine care sunt factorii care influenteaza performanta unui astfel de aparat electrocasnic. In cazurile in care suntem solicitati pentru reparatii masini de spalat Fundulea, noi ne deplasam imediat la adresa dvs. si efectuam reparatia in cel mai scurt timp. Odata cu reparatia, oferim si sfaturi utile proprietarilor pentru o intretinere optima a masinii de spalata pe care ei o folosesc in propria gospodarie.

Categorie 1
Service masini spalat 1 Decembrie

Service masini spalat 1 Decembrie

In judetul Ilfov, noi oferim serviciul de reparatii masini de spalat 1 Decembrie. Am hotarat sa ne extindem operatiunile si in judetul Ilfov, deoarece multi clienti ne solicita din orasele si localitatile din jurul Bucurestiului. Ceea ce este interesant este in special faptul ca defectiunile intalnite la masinile de spalat din provincie sunt diferite de cele din Bucuresti. De exemplu, multi oameni folosesc un hidrofor pentru a asigura apa curenta in propria locuinta. Insa acest hidrofor vine si cu anumite dezavantaje, asa cum ar fi variatiile de tensiune care apar la pornirea si oprirea lui. Este de dorit ca masina de spalat sa fie conectata la o sursa de apa curenta a orasului.

Categorie 1
Reparatii masini spalat Petrachioaia

Reparatii masini spalat Petrachioaia

Atunci cand sunteti in cautarea unor specialisti in masini de spalat, aici veti gasi exact serviciul de reparatii masini spalat Petrachioaia de care aveti nevoie. Noi ne-am specializat in repararea unor marci celebre de masini de spalat, asa cum ar fi Beko, LG, Dawoo, Samsung, Indesit, Ariston si Whirlpool. Toate sunt printre cele mai cumparate masini de spalat din Romania. In general, in tara noastra oamenii cauta in primul rand sa repare o masina de spalat, nu neaparat sa o inlocuiasca.

Categorie 1
Reparatii masini spalat Bolintin Deal - Bolintin Vale

Reparatii masini spalat Bolintin Deal - Bolintin Vale

Folosirea unei masini de spalat moderne in ziua de azi presupune respectarea unor pasi si indicatii oferite de producator. In timpul folosirii masinii de spalat, nu este nevoie sa o controlati tot timpul. Procesul pe care dorim ca aparatul sa il faca poate fi setat apasand unele butoane care va ajuta sa reglati programul de spalare. Dupa ce acestea sunt stabilite, masina va functiona singura. Daca il comparam cu spalarea manuala, rezultatul este evident, caci masina de spalat ofera mai multe beneficii.

Categorie 1
Service masini de spalat Frumusani

Service masini de spalat Frumusani

Secolul 21 ar trebui sa fie inceputul dezvoltarii accelerate a tehnologiei. A trai in acest secol pare sa ne dea sansa la a avea o tehnologie avansata in toate domeniile. Aceasta tehnologie, desigur, este creata pentru a usura viata oamenilor. Aparatele electrocasnice pe care deja le folosim, asa cum sunt si masinile de spalat, au inregistrat un avans extraordinar. Oamenii de stiinta si inginerii au creat multe produse, unelte, echipamente, gadgeturi si multe alte produse pentru a ajuta oamenii sa traiasca mai bine si mai usor.

Categorie 1
Servis masini spalat Fundeni

Servis masini spalat Fundeni

Ca regula, performanta unei masini de spalat se va micsora pe tot parcursul duratei sale de viata daca acea masina este produsa de un producator ce face rabat la calitatea pieselor. Declinul performantei ei din cauza uzurii fizice rezultate din utilizarea prelungita pot fi observate in rezultatele pe care ea le da la spalare. In unele cazuri, noi suntem chemati pentru servis masini spalat Fundeni in situatii din care cu greu gasim o solutie de iesire. Costul poate fi ridicat din cauza numeroaselor defectiunii ale masinilor sau ele ar putea fi prea vechi si nu se mai gasesc piesele necesare pentru inlocuire.

Categorie 1
Servis masini de spalat Branesti

Servis masini de spalat Branesti

In cazul aparatelor pentru care care principalele probleme rezulta din anumite moduri de folosire, cum ar fi ciclurile de spalare (pentu masinile de spalat), durabilitatea lor in timp poate fi masurata in cicluri de spalare. Aceasta unitate de masura (sau ii puteti spune criteriu) are avantajul de a fi mai mult sau mai putin independenta de comportamentul utilizatorilor: in gospodarii unde se efectueaza multe cicluri de spalare pe saptamana sau pe luna, masinile de spalat vor rezista mult mai putin decat in cazul gospodariilor in care masinile de spalat se folosesc mai putin intensiv. Noi, la acest servis masini de spalat Branesti, am observat ca defectiunile apar in primul rand pentru ca utilizatorii nu si-au insusit foarte bine modul de functionare al unei masini de spalat moderne.

Categorie 1
Service masini spalat Pasarea

Service masini spalat Pasarea

In ultimele decenii, consumul de energie si de apa al masinilor de spalat a fost redus semnificativ datorita numeroasele inovatii facute in acest domeniu. Desi, din punct de vedere economic si ecologic, efectul reducerii consumului este unul benefic, unele masini de spalat nu ofera performanta dorita din cauza unor defectiuni. In fiecare caz in care va confruntati cu probleme ale masinii dvs. de spalat, noi intervenim imediat prin acest service masini spalat Pasarea disponibil in intreg judetul Ilfov.

Categorie 1
Service masini de spalat Corbeanca

Service masini de spalat Corbeanca

Poate nu stiati, dar anul trecut masinile de spalat au reprezentat 6% din consumul rezidential de energie electrica din Uniunea Europeana. In intreaga Uniune Europeana au existat 167 milioane de unitati de masini de spalat. In 2018, stocul de uscatoare de rufe la nivel rezidential a fost estimat la 62 milioane de unitati si este de asteptat sa creasca. Privind aceste cifre, e lesne de inteles de ce in Romania aceste aparate electrocasnice au inregistrat un avans atat de mare (si inclusiv cererea de service masini de spalat Corbeanca sau in alte localitati de langa Bucuresti si din zonele limitrofe).

Categorie 1