Blog

Oferim cele mai bune servicii de reparatii masini de spalat atat in service-ul nostru autorizat cat si la domiciliu, in Bucuresti si Ilfov. Contacteaza-ne acum si specialistii nostrii vor ajunge in mai putin de 60 de minute.

fast Ajungem in maxim 60 de minute
map-pin-marked Bucuresti si Ilfov
Lideri in domeniu

Ultimele noutati

Service masini spalat cornetu

Service masini spalat cornetu

Decizia repararii unei masini de spalat defecte o poti lua doar in deplina cunostinta de cauza. In primul rand, ai nevoie de un service masini spalat cornetu prin care sa ti se comunice clar ce optiuni ai, fara niciun fel de interes ascuns. Noi credem ca sinceritatea fata de clienti trebuie sa fie un principiu de baza al activitatii desfasurate. Inca de la inceput, ii spunem clientului ce problema are masina de spalat defecta, cat costa reparatia si ce optiuni are el.

Categorie 1
Service masini spalat domnesti

Service masini spalat domnesti

Indiciile care va arata ca aveti nevoie de service masini spalat domnesti sunt clare: masina de spalat nu porneste deloc (chiar daca este bagata in priza), cuva nu se roteste, masina se opreste brusc, face zgomote ciudate sau se misca mult din locul ei initial in timpul stoarcerii. Toate aceste semne arata ca este ceva in neregula cu ea si e nevoie de parerea unui specialist in domeniu. Bineinteles, sunt si alte probleme ce pot aparea, unele dintre ele fiind minore si putand fi rezolvate cu ajutorul manualului de utilizare al masinii.

Categorie 1
Service masini spalat ciorogarla

Service masini spalat ciorogarla

Atunci cand cauti un service masini spalat ciorogarla, noi te putem ajuta cu orice fel de interventie. Indiferent de marca masinii de spalat, noi reparam orice marca este nevoie: Indesit, Ariston, Beko, Whirlpool, Arctic etc. Nu venim numai pentru a constata o defectiune si a vedea ca nu avem cu ce sa inlocuim piesele defecte. Avem cu noi tot ce ne trebuie: echipament special pentru diagnosticare (testere specializate si softuri create special in acest scop), piese si accesorii ce vor fi folosite la aceste reparatii.

Categorie 1
Reparatii masini indesit varteju

Reparatii masini indesit varteju

Cele mai des intalnite probleme ale unei masini de spalat sunt cele legate de componentele electrice si electronice. Desi totul poate parea minunat si masinile arata foarte bine, ele pot ascunde defecte ce nu pot fi detectate inca de la inceput. Masinile de spalat includ mecanisme sofisticate si piese moderne care costa multi bani pentru a fi inlocuite. Solutia este remedierea lor, repararea elementelor defecte, a unor circuite sau piese individuale ale ansamblului electronic al unei masini de spalat. Prin serviciul nostru de reparatii masini indesit varteju, noi rezolvam imediat orice defectiune ar avea un astfel de aparat electrocasnic.

Categorie 1
Service masini indesit jilava

Service masini indesit jilava

Una dintre cele mai neplacute surprize pe care le poti avea in propria casa este defectarea masinii de spalat. Nu ne putem imagina o viata normala fara o masina de spalat, fara posibilitatea de spala rufele si chiar de a le usca in ea (daca este dotata si cu uscator). Pur si simplu, nimeni nu mai spala cu mana acum, deoarece ar fi prea greu si ne-ar lua prea mult timp. Daca va confruntati cu o defectiune a masinii de spalat, noi va oferim service masini indesit jilava.

Categorie 1
Reparatii indesit draganescu

Reparatii indesit draganescu

Problemele ce pot aparea la o masina de spalat sunt numeroase. Ele vizeaza partea electrica, scurgerea masinii sau cuva acesteia. Ne confruntam uneori cu defectiuni ale sistemului de evacuare a apei. Din cand in cand, este indicat sa verificati in detaliu toate partile masinii de spalat, atat furtunul de scurgere, cat si cuva si partea de jos a acesteia, acolo unde se poate aduna foarte multa mizerie. In acest loc ajung si obiectele straine din buzunarele hainelor dvs.

Categorie 1
Service indesit darasti

Service indesit darasti

Reparatia unei masini de spalat necesita un efort de echipa, este nevoie de multe instrumente specializate si uneori de piese de schimb. Toate aceste aspecte sunt acoperite de noi, prin serviciul asigurat de echipa noastra de service indesit darasti. Insa, inainte de a apela la noi, va recomandam sa luati o serie de masuri de prevenire a unor eventuale accidente. Aceste accidente pot aparea din cauza apei ce se poate scurge pe jos, apa care intra in contact cu circuitele electrice ale masinii de spalat sau chiar cu priza (daca scurgerea apare pe pereti sau daca va inunda vecinii).

Categorie 1
Reparatii masini spalat whirlpool mihailesti

Reparatii masini spalat whirlpool mihailesti

Electrocasnicele pe care le avem in propria locuinta ne pot da batai de cap uneori, caci ele se defecteaza sau nu mai functioneaza corespunzator. Se poate intampla ca o masina de spalat sa se defecteze chiar la scurt timp dupa ce ati cumparat-o. Noi va ajutam si oferim serviciul nostru de reparatii masini spalat whirlpool mihailesti. Chiar daca uneori va pricepeti sa mai reparati cate ceva prin casa, nu este indicat sa desfaceti o masina de spalata si sa incercati sa ii remediati defectiunile.

Categorie 1