Reparatii masini de spalat Cernica

Oferim cele mai bune servicii de reparatii masini de spalat atat in service-ul nostru autorizat cat si la domiciliu, in Bucuresti si Ilfov. Contacteaza-ne acum si specialistii nostrii vor ajunge in mai putin de 60 de minute.

fast Ajungem in maxim 60 de minute
map-pin-marked Bucuresti si Ilfov

Reparatii masini de spalat Cernica

Categorie 1

Daca va intrebati ce defectiuni poate prezenta o masina de spalat si va ganditi sa chemati un expert in reparatii masini de spalat Cernica, aici va vom explica unele dintre ele, precum si posibilele cauze:

Masina de spalat face mult zgomot

Exista mai multe cauze ale producerii zgomotului puternic. In primul rand, verificati daca masina de spalat este in pozitie perfect aliniata pe suprafata pe care este asezata. Puneti ceva sub unul dintre picioare pentru a o alinia, sau daca are picioare ajustabile, desurubati-l pe cel scurt astfel incat sa fie suficient de lung. O asemenea problema de achilibrare a masinii duce la functionarea ei deficitara si la aparitia zgomotelor suparatoare.

Daca aceasta nu functioneaza in continuare, este posibil ca tamburul sau suportul pentru motor sa trebuiasca sa fie stranse. In acest caz, veti avea nevoie de un profesionist. Obtineti o estimare de pret de la el atunci cand il contactati inainte de a-l angaja pentru orice lucrare. Daca reparatia este costisitoare si masina dvs. de spalat este veche, este posibil sa aveti nevoie de una noua.

Masina de spalat nu mai este eficienta

Masinile de spalat mai vechi nu sunt la fel de eficiente ca modelele mai noi. De obicei, modelele mai vechi nu regleaza cantitatea de apa in raport cu cantitatea de haine din cuva pentru a economisi apa, de exemplu. Care este diferenta intre modelele mai vechi si cele mai noi? Noile masini de spalat haine certificate utilizeaza aproximativ 45% mai putina apa si cu 25% mai putina energie decat modelele vechi. Asta inseamna o economie de cateva sute de lei pe an la costul facturilor de utilitati.

Noi, ca experti care oferim reparatii masini spalat Cernica si service masini spalat Cernica, ne putem da seama din descrierile dvs. ce probleme are masina si vom sti inca de la inceput ce piese trebuie sa luam cu noi atunci cand mergem intr-o deplasare.