Reparatii masini de spalat Moara Vlasiei

Oferim cele mai bune servicii de reparatii masini de spalat atat in service-ul nostru autorizat cat si la domiciliu, in Bucuresti si Ilfov. Contacteaza-ne acum si specialistii nostrii vor ajunge in mai putin de 60 de minute.

fast Ajungem in maxim 60 de minute
map-pin-marked Bucuresti si Ilfov

Reparatii masini de spalat Moara Vlasiei

Categorie 1

Efectele apei dure asupa rufelor tale

Apa dura impiedica procesul de spalare, impiedicand amestecarea buna a apei cu detergentul utilizat. Ca urmare, detergentul nu poate sa actioneze in mod eficient, iar spuma lui este lasata in urma pe hainele tale. Acest lucru influenteaza destul de mult calitatea tesaturii si rezistenta ei in timp. De multe ori, apa dura nu este considerata ceva serios de catre oameni, dar efectele ei trebuie evitate.

Nu numai ca acest reziduu de detergent arata neplacut pe haine, ci face hainele rigide si le confera un miros strident, de detergent, in timp ce ele atrag si retin mai multa murdarie decat inainte. E bine de stiut ca apa dura are capacitatea de a provoca multe probleme masinii de spalat, asa ca e bine sa aveti mereu la indemana telefonul unor experti in reparatii masini de spalat Moara Vlasiei.

Aceeasi problema cauzata de apa dura poate reduce absorbtia  apei de catre prosoapele de baie atunci cand sunt folosite si, in plus, poate provoca iritarea pielii, in special pentru cei care sufera de probleme legate de pielea sensibila sau de alte afectiuni ale pielii.

In plus, apa dura poate provoca decolorarea prematura a tesaturilor intunecate, lasa urme neplacute pe imbracaminte din cauza prezentei fierului si, in cazul unei ape foarte dure, chiar poate slabi tesatura hainelor si are capacitatea de a distruge fibrele ei, ducand la invechirea prematura a hainelor tale. Toti acesti factori fac importanta tratarea apei dure inainte de a deveni o problema pentru masina ta de spalat! Pentru orice probleme legate de service masini spalat Moara Vlasiei, noi va stam la dispozitie.