Reparatii masini de spalat Tunari

Oferim cele mai bune servicii de reparatii masini de spalat atat in service-ul nostru autorizat cat si la domiciliu, in Bucuresti si Ilfov. Contacteaza-ne acum si specialistii nostrii vor ajunge in mai putin de 60 de minute.

fast Ajungem in maxim 60 de minute
map-pin-marked Bucuresti si Ilfov

Reparatii masini de spalat Tunari

Categorie 1

Cele mai noi modele de masini de spalat cu programe variate de cicluri de spalare sunt controlate de microcipuri precum cele din computere. Desi acestea pot avea probleme destul de rar, exista intotdeauna posibilitatea aparitiei unei defectiuni a cipului, defectiune ce poate fi remediata de un servis masini de spalat Tunari. Aceasta problema provoaca golirea prematura a cuvei sau, din contra, umplerea ei constanta si necontrolata. De asemenea, aceasta este o problema care poate provoca abandonarea programului la jumatatea ciclului de spalare.

 

Singura modalitate de a rezolva acest tip de problema este de a apela la noi pentru reparatii masini de spalat Tunari in vederea inlocuirii microcipului defect. Insa, in cazul in care decideti sa o abandonati pe cea veche si sa cumparati una noua, noi va sfatuim  sa tineti cont de urmatorii parametri:

Eficienta energetica: Costul de functionare al masinii de spalat poate fi mai important pe termen lung decat pretul de cumparare. Tineti cont de consumul de energie al masinii pe care doriti sa o achizitionati.

Usor de reparat: o masina de spalat de buna calitate care permite efectuarea unor reparatii simple fara inlocuirea unor elemente si piese costisitoare este alegerea cea mai buna pentru dvs.

Capacitatea cuvei: acestea variaza de la 5 kg la 12 kg. Merita sa cumparati o masina de capacitate potrivita pentru familia dvs., in functie de numarul de persoane care o vor utiliza. Este mereu bine sa o folositi la capacitate maxima mereu.

Viteza de rotire: 1200-1400 rpm este standardul in aceasta privinta. Viteza sporita de centrifugare, in general, utilizeaza mai multa energie electrica si face mai mult zgomot.