Reparatii masini indesit varteju

Oferim cele mai bune servicii de reparatii masini de spalat atat in service-ul nostru autorizat cat si la domiciliu, in Bucuresti si Ilfov. Contacteaza-ne acum si specialistii nostrii vor ajunge in mai putin de 60 de minute.

fast Ajungem in maxim 60 de minute
map-pin-marked Bucuresti si Ilfov

Reparatii masini indesit varteju

Categorie 1

Cele mai des intalnite probleme ale unei masini de spalat sunt cele legate de componentele electrice si electronice. Desi totul poate parea minunat si masinile arata foarte bine, ele pot ascunde defecte ce nu pot fi detectate inca de la inceput. Masinile de spalat includ mecanisme sofisticate si piese moderne care costa multi bani pentru a fi inlocuite. Solutia este remedierea lor, repararea elementelor defecte, a unor circuite sau piese individuale ale ansamblului electronic al unei masini de spalat. Prin serviciul nostru de reparatii masini indesit varteju, noi rezolvam imediat orice defectiune ar avea un astfel de aparat electrocasnic.

 

Se poate intampla ca masina de spalat sa vibreze prea mult atunci cand stoarce rufele. Daca o mentineti in aceeasi pozitie prea mult timp, atunci ar putea sa se defecteze tocmai din aceasta cauza, iar cuva sa se descentreze din cauza greutatii suportate si a lipsei de echilibru. Cuva este unul dintre elementele esentiale ale unei masini de spalat, iar ea trebuie sa fie protejata inclusiv in timpul transportului si fixata cu ajutorul acelor suruburi galbene pe care le are montate din fabrica.

 

Ele asigura stabilitatea cuvei si ajuta la evitarea desprinderii ei in timpul transportului. Un alt semn al functionarii necorespunzatoare este zgomotul pe care masina de spalat il face. Atunci cand facem reparatii masini indesit varteju, noi observam ca in unele aparate exista numeroase obiecte de mici dimensiuni de care proprietarii nu stiau. Gasim adesea monede, nasturi, bucati de hartie sau chiar fragmente de plastic. Toate acestea pot bloca scurgerea masinii sau impiedica functionarea corespunzatoare a unor componente.