Reparatii si service masini de spalat Rahova

Oferim cele mai bune servicii de reparatii masini de spalat atat in service-ul nostru autorizat cat si la domiciliu, in Bucuresti si Ilfov. Contacteaza-ne acum si specialistii nostrii vor ajunge in mai putin de 60 de minute.

fast Ajungem in maxim 60 de minute
map-pin-marked Bucuresti si Ilfov

Reparatii si service masini de spalat Rahova

Categorie 1

Chiar daca curatati cu grija spatiul special in care se aduna scame, in spatele aparatului, de fiecare data cand puneti o incarcare de haine de spalat, asta nu este destul. Dupa cum spune adesea expertii in reparatii si service masini de spalat Rahova, daca nu reusiti sa curatati scamele din uscator sau din masina de spalat, acestea se pot acumula in timp in spatele lor si puteti cauza un incendiu in casa.

Ar trebui sa scoateti in mod regulat scamele care se aduna pe filtru, in jurul tamburului si in orificiile de ventilatie. Daca nu efectuati aceste operatiuni, scamele si parul de animale se acumuleaza si caldura nu poate iesi din aparat. De asemenea, verificati furtunul uscatorului si al masinii de spalat cel putin o data pe an - si verificati-le imediat daca observati ca hainele dvs. nu sunt 100% uscate.

Nu doar masina de spalat are nevoie de o curatare temeinica in mod ocazional. Ar trebui sa afceti acelasi lucru cu toate aparatele electrocasnice din casa dvs. Masina dvs. de spalat necesita si o igienizare regulata, caci ea poate elimina mirosuri neplacute din cand in cand, inclusiv in haine. Curatarea regulata ajuta masina sa functioneze eficient si asigura o durata mai lunga de functionare. De asemenea, impiedica orice miros ciudat sa apara si sa va afecteze hainele.

Orice expert in servis masini spalat Rahova va poate oferi cateva sfaturi utile pentru curatarea masinii dvs. de spalat in mod corect. De asemenea, indepartarea regulata a reziduurilor de sapun si de detergent, precum si a  depunerilor de minerale va poate mentine aparatul electrocasnic si hainele intr-o forma mai buna.