Reparatii si service masini de spalat Regie

Oferim cele mai bune servicii de reparatii masini de spalat atat in service-ul nostru autorizat cat si la domiciliu, in Bucuresti si Ilfov. Contacteaza-ne acum si specialistii nostrii vor ajunge in mai putin de 60 de minute.

fast Ajungem in maxim 60 de minute
map-pin-marked Bucuresti si Ilfov

Reparatii si service masini de spalat Regie

Categorie 1

Toate partile importante ale masinii de spalat haine sunt controlate electric, incluzand tamburul interior, supapele, pompa si elementul de incalzire a apei. Aceste elemente se pot defecta cel mai des, atunci cand ori calitatea apei, ori variatiile de tensiune le afecteaza buna functionare.

Programatorul unei masini de spalat este ca dirijorul unei orchestre, schimband parametrii ciclului de spalare in etape. In general, pentru spalarea corecta a hainelor procedati astfel:

Puneti hainele in masina si detergent in cutia speciala din partaea stanga (nu il umpleti in exces, caci altfel puteti provoca defectiuni si veti chema in ajutor un expert in reparatii si service masini de spalat Regie).

Setati programul dorit si porniti alimentarea cu energie electrica a masinii.

Asigurati-va ca acel capac al cuvei este inchis corect, trebuei sa se auda un clic la inchiderea lui.

Programatorul deschide supapele de apa, astfel ca apa calda si rece intra in masina si umple tamburul exterioare si pe cel interior. De obicei, apa intra in partea superioara si se scurge prin tava de detergent, ducand detergentul in masina.

Programatorul opreste valvele de apa si procesul de spalare continua cu etapele de clatire si stoarcere. La unele masini de spalat la care noi am asigurat service reparatii masini spalat Regie, am observat ca acestea aveau si un uscator inclus, ceea ce insemna ca din acestea pot scoate hainele direct uscate. Dar in Romania nu sunt inca adoptate de publicul larg masinile de spalat cu uscator. Romanii in general prefera sa isi usuce hainele pe balcon sau in curtea proprie, intinzandu-le pe o sfoara.