Reparatii si service masini spalat Dascalu

Oferim cele mai bune servicii de reparatii masini de spalat atat in service-ul nostru autorizat cat si la domiciliu, in Bucuresti si Ilfov. Contacteaza-ne acum si specialistii nostrii vor ajunge in mai putin de 60 de minute.

fast Ajungem in maxim 60 de minute
map-pin-marked Bucuresti si Ilfov

Reparatii si service masini spalat Dascalu

Categorie 1

Rapoartele de specialitate privind gospodariile din tara noastra arata ca supraaglomerarea aparatelor dvs. la aceleasi prize din baie sau bucatarie poate avea unele efecte periculoase asupra acestora. Daca aveti masina dvs. de spalat si uscatorul prea aproape unul de altul, veti ingreuna disiparea caldurii pe care o genereaza acestea. Orice aparat electrocasnic are nevoie de o ventilare buna pentru a nu se incalzi in mod excesiv. In multele interventii facute de echipa noastra de reparatii si service masini spalat Dascalu, s-a observat faptul ca defectiunile sunt cauzate si de acesti factori.

In plus, trebuie sa conectati aparatele direct la o priza (fara cabluri de extensie sau alte improvizatii facute la reteaua de alimentare). Dar nu doriti sa le conectati la aceeasi priza, puteti sa le puneti separat, adica in baie si bucatarie sau una dintre ele sa fie pozitionata pe un hol. Conectarea mai multor aparate producatoare de caldura la o priza poate supraincarca cablajul retelei de alimentare cu energie intr-o casa.

Asta inseamna ca dvs. cresteti inclusiv riscul unui incendiu ce are drept cauze un scurtcircuit, iar acesta nu este un risc pe care doriti sa vi-l asumati. In activitatea noastra de service reparatii masini de spalat Dascalu, am vazut un alt pericol. Uscatoarele si masinile de spalat provoaca multe incendii in casele romanilor in fiecare an si din cauza prafului si a a parului de animale care se strange in preajma lor sau in interiorul acestora.

Curatarea si intretinerea periodica a acestora va pot proteja impotriva acestui pericol de incendiu. Acestea se acumuleaza in multe parti ale masinii, reducand astfel fluxul de aer ce asigura racirea ei si eficienta uscatorului. Astfel de acumulari cresc umiditatea si cauzeaza mucegai.