Reparatii si service masini spalat Sebastian

Oferim cele mai bune servicii de reparatii masini de spalat atat in service-ul nostru autorizat cat si la domiciliu, in Bucuresti si Ilfov. Contacteaza-ne acum si specialistii nostrii vor ajunge in mai putin de 60 de minute.

fast Ajungem in maxim 60 de minute
map-pin-marked Bucuresti si Ilfov

Reparatii si service masini spalat Sebastian

Categorie 1

O alta modalitate buna de a elimina reziduurile de sapun si detergent si a stopa distrugerea masinii dvs. de spalat este aceea prin care puteti preveni acumularea lor. Din cand in cand, nu uitati sa porniti un ciclu de spalare al masinii, fara rufe in ea. In schimb, puteti pune otet in cuva, acesta avand rolul de a elimina depunerile de calcar. E bine totusi si sa utilizati mai putin detergent.

Multi experti in reparatii si service masini spalat Sebastian spun ca folosirea unui detergent de rufe in exces lasa un strat inestetic pe haine, mareste nivelul de scame si chiar poate deteriora masinile de spalat cu eficienta ridicata.

Credeti ca detergentul de rufe produs chiar de dvs. acasa va poate ajuta sa evitati capcanele detergentului conventional? Mai ganditi-va. Noi am constatat ca detergentii respectivi, desi sunt ecologici, nu curata, precum si detergentii cumparati in magazin. Si de multe ori lasa mai mult reziduuri, care pot prinde murdaria si bacteriile in hainele tale.

In plus, detergentii de casa se bazeaza pe sapun, care nu curata la fel de eficient ca surfactantii mai sofisticati din detergentul cumparat de la magazin. De asemenea, masinile de spalat sunt proiectate sa functioneze cu detergenti, nu cu sapun. Reziduurile de sapun se vor acumula in masina dvs. de spalat, cauzand deteriorari ale acesteia in timp.

In activitatea noastra de servis si reparatii masini de spalat Sebastian vedem multe cazuri de masini de spalat pur si simplu blocate de acesti detergenti improvizati. Unii utilizatori cred ca detergentii chimici din magazine nu sunt atat de eficienti la spalare, insa  e bine de stiut ca ei sunt foarte buni cel putin pentru a proteja masina de spalat.