Reparatii si servis masini spalat Comana

Oferim cele mai bune servicii de reparatii masini de spalat atat in service-ul nostru autorizat cat si la domiciliu, in Bucuresti si Ilfov. Contacteaza-ne acum si specialistii nostrii vor ajunge in mai putin de 60 de minute.

fast Ajungem in maxim 60 de minute
map-pin-marked Bucuresti si Ilfov

Reparatii si servis masini spalat Comana

Categorie 1

Masina dvs. de spalat poate functiona bine pana la un anumit punct, insa la un moment poate ceva din cauza unor factori nocivi. In primul rand, ea nu trebuie incarcata pana la maximum cu rufe. Acest lucru pare o idee buna, in prima faza, pentru a minimiza numarul datilor in care care trebuie sa spalati rufele. Dar orice expert in reparatii si servis masini spalat Comana va va spune ca este de fapt o idee proasta.

Supraincarcarea masinii de spalat dauneaza imbracamintii, deoarece fermoarele si nasturii se pot prinde pe alte articole de imbracaminte. De asemenea, acest obicei, de fapt, iti lasa hainele murdare, deoarece detergentul nu poate circula foarte bine in apa daca masina este prea plina. In plus, obiecte mici cum ar fi sosetele pot fi aspirate in partea responsabila de drenajul masinii. Si toata greutatea in plus poate impinge motorul masinii de spalat pana la punctul in care este distrus.

In mod similar, nu ar trebui sa va supraincarcati nici uscatorul, daca aveti unul. O greutate mare a uscatorului este responsabila de o presiune foarte mare exercitata pe cureaua cilindrului si pe rulmentii axului acestuia – adica toate partile care provoaca in mod obisnuit defectiuni la uscator. Piesele sunt accesibile pentru a le inlocui cu ajutorul unui service masini spalat Comana.

Chiar si motorul masini de spalata sau al uscatorului se poate supraincalzi daca le incarcati prea mult. In plus, hainele supraaglomerate puse in aceste aparate nu se vor usca in mod corespunzator, iar incarcaturile la final ele vor avea mai multe incretituri si vor fi mai greu de indreptat cu fierul de calcat.