Reparatii si servis masini spalat Ghencea

Oferim cele mai bune servicii de reparatii masini de spalat atat in service-ul nostru autorizat cat si la domiciliu, in Bucuresti si Ilfov. Contacteaza-ne acum si specialistii nostrii vor ajunge in mai putin de 60 de minute.

fast Ajungem in maxim 60 de minute
map-pin-marked Bucuresti si Ilfov

Reparatii si servis masini spalat Ghencea

Categorie 1

O masina de spalat rufe moderna are de fapt 2 tambururi. Cele doua componente sunt cele mai importante parti ale unei masini de spalat haine, dar exista si alte elemente vitale pentru functionarea ei. Exista un termostat (mecanism cu termometru) pentru a testa temperatura apei de intrare si a unui element de incalzire care o incalzeste pana la temperatura dorita de dvs. atunci cand reglati ciclul de spalare, in functie de tipul hainelor. Noi, la asigurarea serviciului de reparatii si servis masini spalat Ghencea, ne confruntam cu defectiuni pe care aceste componente la sufera destul de des.

Exista, de asemenea, o pompa actionata electric care indeparteaza apa din tambur atunci cand spalarea s-a terminat. Exista un mecanism de control mecanic sau electronic numit programator, care face ca diferitele parti ale masinii de spalat haine sa treaca printr-o serie de pasi pentru spalarea, clatirea si rotirea hainelor (in vederea eliminarii apei din ele). Exista conducte speciale care introduc apa curata si rece in masina si o conducta care permite eliminarea apei murdare.

Toate aceste tevi au supape pe ele pentru a asigura un control mai bun al acestor operatiuni. Asiguram service reparatii masini spalat Ghencea tocmai pentru a va ajuta sa remediati prompt problemele pe care masinile de spalat le pot avea la aceste elemente din structura lor. Daca una dintre aceste peise, oricat de mica ar fi ea, se defecteaza, atunci intregul ansamblu are de suferit, iar masina de spalat va afisa unele erori de functionare.