Reparatii si servis masini spalat Lacul Tei

Oferim cele mai bune servicii de reparatii masini de spalat atat in service-ul nostru autorizat cat si la domiciliu, in Bucuresti si Ilfov. Contacteaza-ne acum si specialistii nostrii vor ajunge in mai putin de 60 de minute.

fast Ajungem in maxim 60 de minute
map-pin-marked Bucuresti si Ilfov

Reparatii si servis masini spalat Lacul Tei

Categorie 1

Masina ta de spalat nu stie ce ai pus in ea si trebuie sa speli cu atentie unele rufe, setand procesul de spalare corect. Un pulover delicat de lana are nevoie de o anumita temperatura a apei si de un anumit detergent, in cantitatea corecta insa. Singurele lucruri aflate sub controlul sistemului sau automat sunt cantitatea si temperatura apei, viteza rotatiilor, clatirea si eventual uscarea rufelor. Nimeni nu vrea si nu stie sa spele hainele la masina de spalat intr-un mod stiintific.

Nimeni nu va spune ca are nevoie de 5,42 litri de apa la exact 42° C. Sau ca va trebui sa spele exact 34 de minute si va fi nevoie de 200 de rotiri ale tamburului atunci cand spala rufele. Noi, ca experti in reparatii si servis masini spalat Lacul Tei, va spunem toate aceste lucruri deoarece setarea corecta a parametrilor de spalare va ajuta sa evitati defectiunile unei masini de spalat.

Recunoscand acest lucru, inginerii care concep aceste masini incearca sa usureze viata utilizatorilor oferind cateva programe presetate: fiecare utilizeaza o combinatie usor diferita a acestor variabile, astfel incat sa se spele in siguranta diferite materiale.De ce conteaza asta? Toate tesaturile sunt diferite.

O tesatura ca lana este foarte puternica, dar are doua dezavantaje mari la spalare: absoarbe cantitati mari de apa si isi pierde elasticitatea pe masura ce creste temperatura de spalare. Din aceasta cauza, fibrele se vor degrada si se vor intinde prea mult. Daca va confruntati cu orice problema a masinii dvs. de spalat, nu ezitati sa apelati la acest service reparatii masini spalat Lacul Tei.