Service indesit darasti

Oferim cele mai bune servicii de reparatii masini de spalat atat in service-ul nostru autorizat cat si la domiciliu, in Bucuresti si Ilfov. Contacteaza-ne acum si specialistii nostrii vor ajunge in mai putin de 60 de minute.

fast Ajungem in maxim 60 de minute
map-pin-marked Bucuresti si Ilfov

Service indesit darasti

Categorie 1

Reparatia unei masini de spalat necesita un efort de echipa, este nevoie de multe instrumente specializate si uneori de piese de schimb. Toate aceste aspecte sunt acoperite de noi, prin serviciul asigurat de echipa noastra de service indesit darasti. Insa, inainte de a apela la noi, va recomandam sa luati o serie de masuri de prevenire a unor eventuale accidente. Aceste accidente pot aparea din cauza apei ce se poate scurge pe jos, apa care intra in contact cu circuitele electrice ale masinii de spalat sau chiar cu priza (daca scurgerea apare pe pereti sau daca va inunda vecinii).

 

Recomandam sa inchideti de la tabloul electric alimentarea cu energie electrica a casei dvs. Abia apoi va puteti ocupa de chemarea echipei de specialisti in service indesit darasti pentru a va remedia problema. Noi credem ca o masina de spalat trebuie reparata atat timp ca costul nu este unul foarte mare. Nu trebuie sa va ganditi imediat la schimbarea ei atunci cand se defecteaza, ci sa cautati solutii optime si sa incercati sa remediati defectiunile.

 

Uneori, defectiunile nu sunt majore. Poate fi doar o clapeta defecta a capacului de inchidere a cuvei, o siguranta, un fir invechit sau un scurtcircuit. In astfel de cazuri, costurile sunt minime, iar reparatia este facuta imediat. Noi ne ocupam de masini de spalat Indesit de peste 14 ani si cunoastem in detaliu defectiunile cele mai intalnite ale acestei marci de electrocasnice. Asa ca ne putem da seama imediat de probleme apar si gasim solutii optime in scurt timp. Oferim cele mai bune preturi la reparatiile masinilor de spalat Indesit si garantam rezultate foarte bune.