Service masini de spalat Afumati

Oferim cele mai bune servicii de reparatii masini de spalat atat in service-ul nostru autorizat cat si la domiciliu, in Bucuresti si Ilfov. Contacteaza-ne acum si specialistii nostrii vor ajunge in mai putin de 60 de minute.

fast Ajungem in maxim 60 de minute
map-pin-marked Bucuresti si Ilfov

Service masini de spalat Afumati

Categorie 1

Daca aveti o masina de spalat cu incarcare verticala, iar ea se defecteaza, costul reparatiilor efectuate poate fi mult mai mare decat cel al repararii unei masini de spalat cu incarcare frontala. Motivul este dat de faptul ca piesele necesare pentru masinile de spalat cu incarcare verticala sunt pur si simplu mai scumpe decat celelalte. Uneori, noi, la servis masini de spalat Afumati, constatam ca reparatiile pentru masinile de spalat cu incarcare verticala reprezinta jumatate din costul unei masini de spalat noi.

Noi va recomandam sa luati in considerare o masina cu incarcare frontala deoarece costurile de intretinere sunt mai mici. Masinile cu incarcare frontala sunt populare pentru ca nu folosesc atat de multa apa in comparatie cu celelalte. Mai degraba decat sa va concentrati asupra pretului unei masini noi, concentrati-va pe eficienta ei si pe cat puteti economisi pe termen lung.

Noi facem reparatii masini de spalat Afumati de multi ani si am avut prilejul sa lucram cu orice model de masina de spalat. Suntem experti in reopararea tuturor modelelor de masini de spalat moderne, as acum ar fi Samsung, LG, Arctic, Beko, Indesit, Whirlpool sau Bosch.

Fiecare marca de masini de spalat prezinta propriile particularitati si necesita o atentie deosebita din partea noastra atunci cand dorim sa inlocuim unele componente. Consideram ca atunci cand nu se poate repara o masina de spalat care oricum e foarte veche ar fi mai bine totusi sa ii spunem proprietarului ca e o idee mai buna sa isi cumpere una noua decat sa o mai foloseasca putin timp pe cea veche.