Service masini de spalat Corbeanca

Oferim cele mai bune servicii de reparatii masini de spalat atat in service-ul nostru autorizat cat si la domiciliu, in Bucuresti si Ilfov. Contacteaza-ne acum si specialistii nostrii vor ajunge in mai putin de 60 de minute.

fast Ajungem in maxim 60 de minute
map-pin-marked Bucuresti si Ilfov

Service masini de spalat Corbeanca

Categorie 1

Poate nu stiati, dar anul trecut masinile de spalat au reprezentat 6% din consumul rezidential de energie electrica din Uniunea Europeana. In intreaga Uniune Europeana au existat 167 milioane de unitati de masini de spalat. In 2018, stocul de uscatoare de rufe la nivel rezidential a fost estimat la 62 milioane de unitati si este de asteptat sa creasca. Privind aceste cifre, e lesne de inteles de ce in Romania aceste aparate electrocasnice au inregistrat un avans atat de mare (si inclusiv cererea de service masini de spalat Corbeanca sau in alte localitati de langa Bucuresti si din zonele limitrofe).

In America de Nord, 80% din gospodarii au deja un uscator de rufe, ceea ce la noi inca este la inceput. Romanii inca isi usuca rufele afara, pe balcon sau in curtea proprie. O masina de spalat rufe de uz casnic este un aparat complet automatizat destinat utilizarii in principal pentru nevoile casnice si care curata si clateste materiale textile folosind apa. De asemenea, toate masinile de spalat au si un program special pentru extragerea apei din hainele spalate si clatite, denumita stoarcere.

Cele mai semnificative efecte asupra mediului ale masinilor de spalat se datoreaza consumului de energie si de apa in timpul procesului de spalare si clatire. Daca ele au si programul de uscare, consumul de energie va fi automat mai mare. Noi suntem uneori solicitati si pentru reparatii masini de spalat Corbeanca ce vizeaza masini ce au incorporat si uscator. El aduce o serie de beneficii utilizatorilor si ii scuteste de un efort in plus.