Service masini de spalat Dobroiesti

Oferim cele mai bune servicii de reparatii masini de spalat atat in service-ul nostru autorizat cat si la domiciliu, in Bucuresti si Ilfov. Contacteaza-ne acum si specialistii nostrii vor ajunge in mai putin de 60 de minute.

fast Ajungem in maxim 60 de minute
map-pin-marked Bucuresti si Ilfov

Service masini de spalat Dobroiesti

Categorie 1

O masina de spalat care prezinta scurgeri necesita sigur o reparatie, in cazul in care nu ii identificati problema. In mod obisnuit, aceasta problema este rezultatul unei supraincarcari sau al unei conexiuni slabe a furtunului de scurgere sau la imbinarea lui cu partea de unde se scurge apa. Daca aveti o masina mai veche, probabil ca garniturile sunt invechite sau chiar rupte. Pentru inlocuirea unor asemenea componente, aveti nevoie de un expert in servis masini de spalat Dobroiesti.

Furtunul respectiv de scurgere a apei ar fi putut, de asemenea, sa se desprinda de la vibratiile masinii sau din cauza miscarii ei excesive in timpul rotirii cuvei.

Chiar daca masinile de spalat pot functiona pana la 11 ani, este indicat sa incepeti sa cautati un model mai nou cand o aveti deja de opt ani. Cu cat masina dvs. de spalat se apropie mai mult de sfarsitul duratei ei de functionare, reparatiile necesare devin mai scumpe, ca sa nu mai vorbim de frecventa cu care apar problemele respective. Noi, in calitate de service masini spalat Dobroiesti, reparam adesea masini de spalat vechi si noi si se adevereste faptul ca vechimea de peste 8 ani a unui astfel de aparat electrocasnic devine o problema in timp.

Dupa un timp, este mai important sa cheltuiti toti acesti bani pe o masina de spalat mai noua, care are o eficienta mai mare la consumul de apa si energie decat cea pe care o aveti acum. Oricat de multi bani ati cheltui pe un model mai eficient, acei bani pot fi ulterior economisiti pe facturile la energie si apa, deci costul se va amortiza destul de repede.