service masini de spalat Dristor

Oferim cele mai bune servicii de reparatii masini de spalat atat in service-ul nostru autorizat cat si la domiciliu, in Bucuresti si Ilfov. Contacteaza-ne acum si specialistii nostrii vor ajunge in mai putin de 60 de minute.

fast Ajungem in maxim 60 de minute
map-pin-marked Bucuresti si Ilfov

service masini de spalat Dristor

Categorie 1

Repararea unei masini de spalat devine o necesitate atunci cand ea este afectata de probleme majore. Nu putem sa ne continuam activitatile zilnice obisnuite in propria gospodarie daca nu ne putem baza pe functionalitatea deplina a unei masini de spalat. Atunci cand va confruntati cu asemenea probleme, este bine sa apelati la reparatii si service masini de spalat Dristor pentru a fi siguri ca reparatia corecta este efectuata de specialisti in domeniu. Noi ne putem ocupa de absolut orice marca de masina de spalat prezenta pe piata din Romania si va oferim garantie pentru toate lucrarile efectuate la aparatul dumneavoastra electrocasnic.

Va puteti baza pe noi in orice situatie pentru reparatii efectuate la modele precum Whirlpool, Indesit, Ariston, LG, Beko, Samsung sau Arctic. Nu conteaza ce marca de masina de spalat aveti, noi suntem la fel de eficienti in orice situatie ne solicitati la masini de spalat aflate in perioada de post-garantie si de asemenea oferim garantie legala pentru orice interventie sau piesa inlocuita de noi la uscatoare si la masini de spalat. In Bucuresti apare intotdeauna aceasta problema a interventiei rapide, pentru ca traficul si aglomeratia din oras afecteaza timpul acordat interventiei, dar putem spune ca noi gasim intotdeauna mijloacele necesare pentru a ajunge adresa dumneavoastra astfel incat sa putem interveni imediat in orice situatie.

Defectiunile pe care masinile de spalat le pot suferi in numeroase cazuri vizeaza tamburul ce poate fi afectat iremediabil sau daca o componenta electronica este compromisa din cauza variatiilor de tensiune din reteaua electrica. Putem gasi imediat defectiunea masinii dvs. de spalat daca ne veti contacta pentru a va asigura serviciul de service si reparatii masini de spalat Dristor.