Service masini de spalat Glina

Oferim cele mai bune servicii de reparatii masini de spalat atat in service-ul nostru autorizat cat si la domiciliu, in Bucuresti si Ilfov. Contacteaza-ne acum si specialistii nostrii vor ajunge in mai putin de 60 de minute.

fast Ajungem in maxim 60 de minute
map-pin-marked Bucuresti si Ilfov

Service masini de spalat Glina

Categorie 1

Masinile de spalat, in medie, dureaza aproximativ 10 ani, potrivit expertilor in domeniu. Daca masina dvs. de spalat atinge pragul maxim al utilizarii sau daca a avut unele probleme pe parcursul anilor, acestea sunt semne ca sfarsitul ei poate fi aproape. In cazul in care masina dvs. prezinta scurgeri de apa, ar putea exista mai multe cauze. Verificati furtunurile si asigurati-va ca sunt stranse destul de bine. De asemenea, asigurati-va ca nu supraincarcati cuva cu imbracaminte la pornirea programului de spalare.

 

Noi oferim service masini de spalat Glina inclusiv pentru defectiuni ale cuvei sau pentru defectiuni electrice si electronice. Insa e bine sa le evitati. Daca atunci cand apar scurgeri, ati verificat tot ceea ce tine de garnituri si furtunuri, este posibil sa aveti o fisura in cuva. Aceasta este o problema majora si, in majoritatea cazurilor, ar fi mai rentabil sa cumparati o masina de spalat noua, mai ales daca ea se apropie de 10 ani vechime.

Daca aveti o masina de spalat cu incarcare frontala mai veche, este posibil sa fi descoperit la un moment dat ca din ea iese un anumit miros in mod regulat. Unele masini cu incarcare frontala marca Whirlpool, Beko sau Indesit ar putea sa nu reuseasca sa desfasoare procesul de autocuratare in mod adecvat.

Acest lucru poate duce la dezvoltarea mucegaiului in cuva sau in interiorul masinii de spalat, ceea ce va provoca un miros neplacut. Masinile de spalata cu incarcare verticala sau frontala prezinta diferite tipuri de defectiuni deoarece modul lor de functionare este diferit, as aca e nevoie de privirea unui specialist in reparatii masini de spalat Glina.