Service masini de spalat Vidra

Oferim cele mai bune servicii de reparatii masini de spalat atat in service-ul nostru autorizat cat si la domiciliu, in Bucuresti si Ilfov. Contacteaza-ne acum si specialistii nostrii vor ajunge in mai putin de 60 de minute.

fast Ajungem in maxim 60 de minute
map-pin-marked Bucuresti si Ilfov

Service masini de spalat Vidra

Categorie 1

Apa dura poate afecta grav masina ta de spalat!

Apa dura este o problema cu care ne confruntam majoritatea dintre noi. Ea poate afecta o masina de spalat mai mult decat va puteti gandi. Atunci cand mergem in deplasari in Bucuresti si judetul Ilfov pentru service masini de spalat Vidra, constatam ca apa dura face ravagii si afecteaza componente esentiale ale masinii de spalat. Astfel, ea nu mai pote incalzi apa cum trebuie, functioneaza greu si consuma mult curent electric tocmai din aceasta cauza.

Va puteti gandi la duritatea apei ca la un factor puternic care interactioneaza cu ingredientele din detergentul de spalare si incetineste activitatea eficienta a detergentilor si masinii dvs. de spalat. Atunci spalati cu apa dura, e nevoie sa aveti detergentii buni care includ ingrediente suplimentare ce pot face apa mai buna pentru spalat, astfel incat ea sa poata actiona rapid, indepartand petele cu eficienta.

Acesta este motivul pentru care va trebui sa utilizati detergent special sau aditivi sub forma de pudra sau lichid pentru a reduce acest nivel de minerale din apa, daca locuiti intr-o zona cu apa dura. Este indicat mereu sa aveti si un filtru de dedurizare montat pe circuitul apei spre masina de spalat. Noi, ca experti in servis masini spalat Vidra, credem ca unele dintre cele mai frecvente probleme pe care le puteti intalni cand locuiti intr-o zona cu apa dura sunt:

- ineficienta spalarii hainelor,

- persistenta petelor ce trebuie eliminate de pe haine,

- o senzatie ciudata la atingerea hainelor spalate (ele sunt aspre),

- mirosuri neplacute eliminate de masina de spalat.