Service masini spalat clinceni

Oferim cele mai bune servicii de reparatii masini de spalat atat in service-ul nostru autorizat cat si la domiciliu, in Bucuresti si Ilfov. Contacteaza-ne acum si specialistii nostrii vor ajunge in mai putin de 60 de minute.

fast Ajungem in maxim 60 de minute
map-pin-marked Bucuresti si Ilfov

Service masini spalat clinceni

Categorie 1

Defectarea unei masini de spalat este prilej de nervi si decizii radicale. Vrei sa o repari? Vrei sa o inlocuiesti? Nici tu nu stii ce sa faci… Poate ar fi o idee buna sa chemi un expert in service masini spalat clinceni care sa o vada. Poate te gandesti sa o inlocuiesti tocmai pentru ca asa ai rezolva problema imediat. Dar ce ai zice daca reparatia ar fi facuta chiar mai repede decat ai cumpara tu o masina de spalat noua?

E bine, daca ne suni, noi iti vom trimite o echipa specializata in service masini de spalat clinceni. Ei vor fi acolo in cel mai scurt timp, veti face impreuna o programare si vor sosi acolo la ora indicata de tine. Inainte de a lua decizia cumpararii unei masini noi, e bine sa iti faci totusi cateva calcule si sa vezi cat de multi bani ai pierde in acest caz. Daca masina de spalat nu mai este in garantie, tu vei suporta cheltuielile reparatiilor efectuate, insa acest lucru nu trebuie sa insemne neaparat ca vei cheltui foarte mult.

O masina care se defecteaza dupa doar 3-4 ani, de exemplu, nu trebuie inlocuita. Ea va putea fi folosita o lunga perioada de timp dupa ce va fi reparata. In unele cazuri, reparatia ar costa cam jumatate din pretul unei masini noi, asa ca in astfel de situatii o achitizie noua s-ar impune. In alte cazuri, proprietarul cauta sa scape de vechea masina si ar vrea chiar sa o dea la magazin pentru programul de tip “buy back”, prin care i se face o reducere la achizitia unei masini noi.