Service masini spalat cornetu

Oferim cele mai bune servicii de reparatii masini de spalat atat in service-ul nostru autorizat cat si la domiciliu, in Bucuresti si Ilfov. Contacteaza-ne acum si specialistii nostrii vor ajunge in mai putin de 60 de minute.

fast Ajungem in maxim 60 de minute
map-pin-marked Bucuresti si Ilfov

Service masini spalat cornetu

Categorie 1

Decizia repararii unei masini de spalat defecte o poti lua doar in deplina cunostinta de cauza. In primul rand, ai nevoie de un service masini spalat cornetu prin care sa ti se comunice clar ce optiuni ai, fara niciun fel de interes ascuns. Noi credem ca sinceritatea fata de clienti trebuie sa fie un principiu de baza al activitatii desfasurate. Inca de la inceput, ii spunem clientului ce problema are masina de spalat defecta, cat costa reparatia si ce optiuni are el.

 

 

Nu vrem sa reparam neaparat o masina de spalat daca ea nu mai este recuperabila. Niciodata nu facem improvizatii doar pentru a asigura functionarea masinii o perioada scurta de timp. Reparatiile facute de echipa noastra de specialisti in service masini de spalat cornetu trebuie neaparat sa fie durabile si de calitate. Asa cum nimeni nu s-ar schimba masina pe care o conduce doar pentru o defectiune minora la motor, aceeasi situatie este valabila si in cazul unei masini de spalat.

Un astfel de aparat electrocasnic este compus din foarte multe elemente: furtune, fire, cuva, motor, curele, placa de baza, circuite electrice, butoane, suruburi etc. Oricare dintre aceste componente poate suferi o defectiune, fie din cauza vechimii, fie din cauza actiunii apei sau a prafului.

Numeroase componente pot fi inlocuite fara probleme, in scurt timp. Insa pentru altele e nevoie de desfacerea in detaliu a ansamblului si reasamblarea lor. In aceasta situatie, este preferabil ca masina de spalat sa fie dusa la atelierul nostru de reparatii, deoarece altfel s-ar face multa mizerie in locuinta clientului.