Service masini spalat domnesti

Oferim cele mai bune servicii de reparatii masini de spalat atat in service-ul nostru autorizat cat si la domiciliu, in Bucuresti si Ilfov. Contacteaza-ne acum si specialistii nostrii vor ajunge in mai putin de 60 de minute.

fast Ajungem in maxim 60 de minute
map-pin-marked Bucuresti si Ilfov

Service masini spalat domnesti

Categorie 1

Indiciile care va arata ca aveti nevoie de service masini spalat domnesti sunt clare: masina de spalat nu porneste deloc (chiar daca este bagata in priza), cuva nu se roteste, masina se opreste brusc, face zgomote ciudate sau se misca mult din locul ei initial in timpul stoarcerii. Toate aceste semne arata ca este ceva in neregula cu ea si e nevoie de parerea unui specialist in domeniu. Bineinteles, sunt si alte probleme ce pot aparea, unele dintre ele fiind minore si putand fi rezolvate cu ajutorul manualului de utilizare al masinii. 

Daca masina de spalat prezinta scurgeri de apa, ceva este sigur in neregula. Totusi, inainte de a chema un specialist pentru service masini de spalat domnesti, asigurati-va ca furtunul de evacuare a apei este conectat asa cum trebuie la reteaua de scurgere a apei menajere din locuinta dvs. Insa, daca acest furtun de evacuare este rupt sau desprins din masina de spalat, el trebuie inlocuit de un specialist care stie ce face.

Printre alte semne ale unor defectiuni posibile ale masinii de spalat se numara umplerea exceiva a cuvei cu apa, lipsa apei din cuva atunci cand ea trebuie sa fie plina, lipsa incalzirii apei sau eroarea la blocarea usii cuvei, atunci cand porniti masina de spalat. Astfel de probleme pot fi cauzate si de variatiile mari de tensiune din reteaua dvs. sau de intreruperea repetata a curentului. Sunt si cazuri cand masina de spalat se defecteaza tocmai pentru ca furnizorul de energie nu asigura o tensiune constanta, caz in care reparatiile trebuie suportate de el, pe baza facturii.