Service masini spalat Fundulea

Oferim cele mai bune servicii de reparatii masini de spalat atat in service-ul nostru autorizat cat si la domiciliu, in Bucuresti si Ilfov. Contacteaza-ne acum si specialistii nostrii vor ajunge in mai putin de 60 de minute.

fast Ajungem in maxim 60 de minute
map-pin-marked Bucuresti si Ilfov

Service masini spalat Fundulea

Categorie 1

Fiind experti vechi pe piata reparatiilor masinilor de spalat, noi stim foarte bine care sunt factorii care influenteaza performanta unui astfel de aparat electrocasnic. In cazurile in care suntem solicitati pentru reparatii masini de spalat Fundulea, noi ne deplasam imediat la adresa dvs. si efectuam reparatia in cel mai scurt timp. Odata cu reparatia, oferim si sfaturi utile proprietarilor pentru o intretinere optima a masinii de spalata pe care ei o folosesc in propria gospodarie.

Unul dintre factorii esentiali in functionarea ei optima este apa. Iar o problema mare este apa dura din locuinte. Spalarea cu apa dura poate sa lase depuneri minerale pe hainele dvs., ceea ce poate provoca pete greu de scos pe ele. Vestea buna este ca puteti obtine in continuare rezultate excelente in spalarea hainelor cu ajutorul masinii de spalat, daca folositi produse de dedurizare a apei.

Apa dura este cea folosita in zona dvs. cu un continut ridicat de minerale, inclusiv minerale precum calciu si magneziu. Deoarece apa poate dizolva materiale, apa preia particule minerale din stanca si din solul cu care intra in contact. Daca locuiti intr-o zona bogata in astfel de surse minerale, de exemplu, apa dvs. este susceptibila sa contina niveluri ridicate de calciu, ceea ce face ca apa respectiva sa fie un factor nociv pentru masina de spalat vase, de spalat rufe si chiar in intreaga locuinta (poate si pentru centrala termica). Noi, la service masini spalat Fundulea, puteam inlocui orice componenta afectata de apa dura in masina dvs. de spalat.