Service masini spalat varteju

Oferim cele mai bune servicii de reparatii masini de spalat atat in service-ul nostru autorizat cat si la domiciliu, in Bucuresti si Ilfov. Contacteaza-ne acum si specialistii nostrii vor ajunge in mai putin de 60 de minute.

fast Ajungem in maxim 60 de minute
map-pin-marked Bucuresti si Ilfov

Service masini spalat varteju

Categorie 1

De fiecare data cand aveti probleme cu masina de spalat, primul lucru la care va ganditi probabil este faptul ca veti cheltui multi bani pentru a o repara. Nu este chiar asa, nu aveti motive de ingrijorare, caci noi va punem la dispozitie un service masini spalat varteju specializat in toate marcile de masini de spalat moderne. Inregistram o premiera pe piata din Bucuresti si reparam masini de spalat nu numai in toate sectoarele Capitalei, ci si in judetul Ilfov si in imediata apropiere a Bucurestiului.

Dispunem de aparate performante, de softuri specializate in diagnosticare si masuratori precise, iar expertii nostri sunt pregatiti si specializati in remedierea defectiunilor partilor electrice, electronice sau mecanice ale masinii dvs. de spalat. Eficienta noastra deriva din experienta pe care am acumulat-o in timp, deoarece noi lucram de peste 14 ani in domeniu, obtinand in tot acest timp rezultate foarte bune.

Oferim service masini de spalat varteju si ajungem la locul interventiei in scurt timp de la apelul dvs. Odata ce apelati la noi, ne punem in miscare si venim catre dvs., avem cu noi piesele necesare care ar putea necesita inlocuire si va explicam, odata ce constatam defectiunea, care este costul intregii reparatii.

Tot ceea ce facem este insotit de facturi si certificat de garantie pentru piese si manopera. Daca se intampla ca ulterior sa apara o defectiune la lucrarea facuta de noi, dvs. veti beneficia de gratuitate la aceasta interventie. Cea mai buna recomandare pentru noi este cea a feedback-ului pozitiv primit de la majoritatea clientilor.