service reparatii masini de spalat Calea 13 Septembrie

Oferim cele mai bune servicii de reparatii masini de spalat atat in service-ul nostru autorizat cat si la domiciliu, in Bucuresti si Ilfov. Contacteaza-ne acum si specialistii nostrii vor ajunge in mai putin de 60 de minute.

fast Ajungem in maxim 60 de minute
map-pin-marked Bucuresti si Ilfov

service reparatii masini de spalat Calea 13 Septembrie

Categorie 1

Daca auziti mult zgomot de la masina de spalat in timp ce spalati lenjeria de corp, camasile, sosetele si alte articole de imbracaminte, masina dvs. de spalat poate fi afectata de anumite probleme din cauza dispunerii dezechilibrate a hainelor in cuva ei. Incercati sa rearanjati hainele astfel incat acestea sa fie uniform asezate inauntru. Daca, dupa mai multe incercari, nu reusiti sa rearanjati hainele, incercati sa mutati masina de spalat, astfel incat ea sa fie cat mai aproape posibil de podea.

E indicat sa verificati si alinierea ei cu ajutorul unei nivele, astfel incat sa va asigurati ca este asezata drept. Daca acest lucru nu este de ajutor, tamburul sau suportul motorului poate fi slabit. Fixarea acestora nu este usoara, insa accesarea tamburului sau a suportului sau este dificila. Poate doriti sa sunati la un service reparatii masini de spalat Calea 13 Septembrie in acest caz.

In cazul in care apa nu umple cuva masinii de spalat, exista mai multe cauze posibile, asa cum ar fi o strangulare a furtunului, o selectie gresita a ciclului de spalare sau probleme la robinetii de apa calda si rece care nu sunt deschisi sau sunt defecti. Un filtru infundat sau o supapa de admisie a apei in masina de spalat pot fi de vina. Daca rezolvarea acestor probleme nu rezolva problema de ansamblu, va recomandam sa solicitati asistenta profesionala de la un serviciu de reparatii servis masini de spalat Calea 13 Septembrie care va poate ajuta sa detectati si ulterior sa remediati defectiunea existenta acolo.