service reparatii masini de spalat Cotroceni

Oferim cele mai bune servicii de reparatii masini de spalat atat in service-ul nostru autorizat cat si la domiciliu, in Bucuresti si Ilfov. Contacteaza-ne acum si specialistii nostrii vor ajunge in mai putin de 60 de minute.

fast Ajungem in maxim 60 de minute
map-pin-marked Bucuresti si Ilfov

service reparatii masini de spalat Cotroceni

Categorie 1

. In cazul in care masina dvs. de spalat nu raspunde la comenzi, este posibil sa doriti sa verificati mai intai daca ea este conectata la energie electrica sau apa. In cazul in care masina dvs. nu elimina cum trebuie apa reziduala, va trebui sa verificati mai intai furtunul ei de evacuare a apei, asigurandu-va ca acesta este bine conectat la scurgerea canalizarii si nu are fisuri. E indicat sa faceti aceste verificari mai intai, inainte de a chema in ajutor un service reparatii masini de spalat Cotroceni.

Daca masina dvs. de spalat continua sa se umple cu apa pentru o perioada lunga de timp si nu trece niciodata la ciclul urmator, va trebui sa verificati daca furtunul de evacuare este amplasat la inaltimea corecta. Daca este introdus prea putin sau prea adanc in teava de scurgere, atunci veti constata ca exista un blocaj care creeaza aceasta problema. Astfel de situatii pot fi rezolvate destul de usor, fara interventia unui specialist.

Atunci cand toate aceste verificari nu reusesc sa rezolve problemele si trebuie sa chemati pe cineva secializat in reparatii servis masini de spalat Cotroceni. Puteti suna la unul din numerele noastre de pe site sau sa trimiteti solicitarea dvs. prin intermediul formularului de pe pagina de contact. Noi vom trimite imediat o persoana sau o echipa de experti in reparatii. Ei va vor contacta prompt pentru a va ajuta cu problema dvs. Suntem mai mult decat bucurosi sa raspundem la orice intrebare despre reparatiile masinilor de spalat de diverse marci si tipuri.