Blog

Oferim cele mai bune servicii de reparatii masini de spalat atat in service-ul nostru autorizat cat si la domiciliu, in Bucuresti si Ilfov. Contacteaza-ne acum si specialistii nostrii vor ajunge in mai putin de 60 de minute.

fast Ajungem in maxim 60 de minute
map-pin-marked Bucuresti si Ilfov
Lideri in domeniu

Ultimele noutati

Servis masini de spalat Stefanesti de Jos - Stefanestii de Sus

Servis masini de spalat Stefanesti de Jos - Stefanestii de Sus

Cel mai important lucru la care trebuie sa va ganditi atunci cand analizati pretul reparatiilor masinii dvs. de spalat este daca doriti sa il platiti si sa o utilizati in continuare cativa ani sau sa o inlocuiti cu totul. Retineti ca, de obicei, nu merita sa platiti pentru aceste reparatii costisitoare daca puteti cumpara un nou model de masina de spalat pentru putin mai multi bani. Dar sunt multe cazuri in care masina de spalat chiar merita reparata.

Categorie 1
Reparatii masini de spalat Ganeasa

Reparatii masini de spalat Ganeasa

Unul dintre cele mai importante aparate de uz casnic astazi este masina de spalat. De ea nu ne putem lipsi intr-o gospodarie, iar defectiunile sunt greu de remediat. Masina de spalat este unul dintre aparatele electrocasnice pe care nu le putem repara singuri, caci ea include o tehnologie destul de evoluata, multe compnente electronice care s-ar putea defecta si mai rau daca nu sunt manipulate cum trebuie. Noi, ca experti in reparatii masini de spalat Ganeasa, stim cel mai bine ce este de facut in fiecare caz in parte, indiferent de marca masinii de spalat.

Categorie 1
Service masini de spalat Afumati

Service masini de spalat Afumati

Daca aveti o masina de spalat cu incarcare verticala, iar ea se defecteaza, costul reparatiilor efectuate poate fi mult mai mare decat cel al repararii unei masini de spalat cu incarcare frontala. Motivul este dat de faptul ca piesele necesare pentru masinile de spalat cu incarcare verticala sunt pur si simplu mai scumpe decat celelalte. Uneori, noi, la servis masini de spalat Afumati, constatam ca reparatiile pentru masinile de spalat cu incarcare verticala reprezinta jumatate din costul unei masini de spalat noi.

Categorie 1
Service masini de spalat Dobroiesti

Service masini de spalat Dobroiesti

O masina de spalat care prezinta scurgeri necesita sigur o reparatie, in cazul in care nu ii identificati problema. In mod obisnuit, aceasta problema este rezultatul unei supraincarcari sau al unei conexiuni slabe a furtunului de scurgere sau la imbinarea lui cu partea de unde se scurge apa. Daca aveti o masina mai veche, probabil ca garniturile sunt invechite sau chiar rupte. Pentru inlocuirea unor asemenea componente, aveti nevoie de un expert in servis masini de spalat Dobroiesti

Categorie 1
Service masini de spalat Glina

Service masini de spalat Glina

Masinile de spalat, in medie, dureaza aproximativ 10 ani, potrivit expertilor in domeniu. Daca masina dvs. de spalat atinge pragul maxim al utilizarii sau daca a avut unele probleme pe parcursul anilor, acestea sunt semne ca sfarsitul ei poate fi aproape. In cazul in care masina dvs. prezinta scurgeri de apa, ar putea exista mai multe cauze. Verificati furtunurile si asigurati-va ca sunt stranse destul de bine. De asemenea, asigurati-va ca nu supraincarcati cuva cu imbracaminte la pornirea programului de spalare.

Categorie 1
Reparatii masini de spalat comuna rosu

Reparatii masini de spalat comuna rosu

In cautarea unui serviciu de reparatii masini de spalat comuna Rosu, veti cauta mult o echipa de experti care sa se deplaseze in afara Bucurestiului fara costuri suplimentare. Noi va punem la dispozitie un serviciu special conceput pentru comunele si orasele limitrofe Bucurestiului. Ajungem la dvs. in cel mai scurt timp, astfel incat sa va putem repara masina de spalat pe loc. Daca veti dori, o putem prelua la atelierul nostru si va vom aduce aparatul eletrocasnic ulterior, dupa efectuarea reparatiei. Astfel, dvs. nu va veti face probleme cu privire la transport.

Categorie 1
Service masini de spalat comuna Berceni

Service masini de spalat comuna Berceni

Masinile de spalat se defecteaza uneori atunci cand chiar nu ne dorim acest lucru. Desi par foarte rezistente, masinile de spalat sunt supuse unor factori ce le slabesc rezistenta si eficienta. Printre acestia se numara calitatea apei, a detergentului, curentul electric variabil ca intensitate si chiar modul in care proprietarul o foloseste. Un mod de folosire agresiv (cu multe rufe bagate in cuva, peste limita normala) poate duce la aparitia unor defectiuni mari.

Categorie 1
Service masini spalat varteju

Service masini spalat varteju

De fiecare data cand aveti probleme cu masina de spalat, primul lucru la care va ganditi probabil este faptul ca veti cheltui multi bani pentru a o repara. Nu este chiar asa, nu aveti motive de ingrijorare, caci noi va punem la dispozitie un service masini spalat varteju specializat in toate marcile de masini de spalat moderne. Inregistram o premiera pe piata din Bucuresti si reparam masini de spalat nu numai in toate sectoarele Capitalei, ci si in judetul Ilfov si in imediata apropiere a Bucurestiului.

Categorie 1
Service masini spalat jilava

Service masini spalat jilava

Atunci cand locuiesti langa Bucuresti sau intr-un oras de provincie, gasirea unui specialist in reparatia de masini de spalat paote fi o incercare foarte dificila. Adeseori, expertii care se pricep la aceste operatiuni de service lucreaza in propriul atelier in Bucuresti, fara a se deplasa si in judetul Ilfov. Noi intelegem perfect nevoia oamenilor de a beneficia de un serviciu profesionist de service masini spalat jilava si venim in intampinarea lor cu un serviciu dedicat tocmai judetului Ilfov.

Categorie 1