Despre noi

Oferim cele mai bune servicii de reparatii masini de spalat atat in service-ul nostru autorizat cat si la domiciliu, in Bucuresti si Ilfov. Contacteaza-ne acum si specialistii nostrii vor ajunge in mai putin de 60 de minute.

fast Ajungem in maxim 60 de minute
map-pin-marked Bucuresti si Ilfov

Afla mai multe despre noi

In zilele noastre, nu ne putem imagina viata fara masina de spalat rufe. Daca masina de spalat se strica viata noastra poate avea de suferit. Noi am inteles asta si am reusit sa facem serviciul de reparatii masini de spalat la domiciliu accesibil tuturor. Cum o defectiune la masina de spalat apare intotdeauna pe nepregatite, iar o masina de spalat noua poate fi foarte costisitoare, este bine de stiut ca orice problema de natura tehnica ar avea, ea poate fi rezolvata implicand costuri mult mai mici. Indiferent de natura defectiunii, tehnicienii nostri au o vasta experienta in repararea masinilor de spalat defecte si de fiecare adata aleg cele mai optime variante pentru a eficientiza costurile.

Cu un background format din mii de ore de experienta atat in ceea ce priveste reparatiile masinilor de spalat si service, cat si cu o pregatire profesionala continua, astazi putem afirma ca serviciile oferite de catre noi sunt de cea mai buna calitate si putem repara orice marca de masina de spalat.

Misiunea noastra

De mai bine de 10 ani ne dedicam energia si cunostintele clientilor nostri pentru a le readuce comfortul utilizarii masinii de spalat rufe. Inca de la inceput am stabilit sa oferim tuturor cele mai bune solutii din punct de vedere al eficientizarii costurilor. Cu timpul am vrut sa facem lucrurile mult mai simple, astfel ca am dezvoltat serviciul de reparatii masini de spalat la domiciliu accesibil oricui si fara costuri aditionale, transportul si expertiza fiind gratuite si in mai putin de 60 de minute.

Echipa noastra

Echipa noastra este formata din specialisti in reparatiile masinilor spalat rufe. Ca in toate domeniile, tehnologia avanseaza vazand cu ochii, astfel ca pentru a putea tine pasul cu noile inovatii, echipa se afla intr-un process continu de pregatire profesionala.