Service masini de spalat

Suntem un service autorizat si reparam masini de spalat atat la domiciluul clientului in toate Sectoarele din Bucuresti si in judetul Ilfov. Ne asiguram sa redam transparenta costurilor si servicii de cea mai buna calitate.

fast Ajungem in maxim 60 de minute
map-pin-marked Bucuresti si Ilfov
Lideri in domeniu

Ce servicii iti oferim?

De peste 10 ani lideri in materie de reparatii masini de spalat in Bucuresti. Societatea noastra este dedica in a oferi cele mai bune servicii de reparatii a masinilor de spalat rufe, atat la service-ul nostru cat si la domiciliul clientilor. Principiul cu care incepem ziua este de a pune nevoia clientilor inainte de toate si astfel am reusit sa ne extindem cu rapiditate in toate sectoarele din Bucuresti si in Ilfov. Suntem un service autorizat in a repara masini de spalat rufe, avem o echipa formata din oameni pasionati si ne mandrim ca putem rezolva orice problema aparuta indiferent de marca.

Experienta de peste 10 ani
Peste 5000 de interventii
Mai mult de 4000 clienti
100% clienti multumiti

Service modern masini de spalat in Bucuresti

Suntem un service autorizat specializat in reparatia si mentenanta masinilor de spalat rufe cu sediul in Bucuresti.

In ciuda unei intretineri regulate, numeroase piese ale masinii de spalat sunt supuse uzurii. In timp pot aparea anumite semne (zgomote, proasta functionare, etc..) . De aceea este oarecum firesc ca dupa o anumita perioada anumite piese fie sa nu mai functioneze in parametri optimi, fie sa se defecteze. Noi va promitem sa despistam problema si sa o rezolvam in cel mai scurt timp.

Service-ul nostru are ca misiune reparatia tuturor masinilor de spalat rufe defecte fie ele aflate in garantie sau nu. De-a lungul timpului am incheiat parteneriate si am reparat toate marcile de masini de spalat ca spre exemplu:

 • Service masini de spalat Bosch

 • Service masini de spalat Whirlpool

 • Service masini de spalat Gorenje

 • Service masini de spalat Beko

 • Service masini de spalat Samsung

 • Service masini de spalat Electrolux

 • Service masini de spalat Indesit

Cu timpul am invatat ca cel mai bun ambassador al nostru este “calitatea lucrarii”, seriozitatea si profesionalismul si de aceea investim constant in pregatirea profesionala a specialistilor pentru a face fata oricarei noi provocari. Cu noi stiti sigur ca problema masinii de spalat va fi rezolvata.

Service masini spalat rufe autorizat

Suntem un service autorizat masini spalat rufe Bucuresti. Avantajele de a aduce masina de splatat defecta la un service autorizat sunt numeroase:

 • Echipa formata din tehnicieni foarte experimentati in reparatia masinilor de spalat rufe defecte

 • Detinem in stoc o varietate foarte mare de piese de schimb

 • Timp de lucru foarte redus

 • Preturi foarte mici

 • Reparam toate marcile de masini de spalat

Lideri in domeniu

Interventii rapide

Intervenim rapid si reparam masina dvs. de spalat rufe in toate Sectoarele din Bucuresti si in Ilfov. Timpul mediu in care ajungem la dvs. este de 30 - 40 de minute din momentul in care ne comunicati problema, iar faptul ca oferim servicii de calitate face si ca timpul de reparatie a defectiunii masinii de spalat sa fie foarte mic. Ne bucuram ca putem fi la dispozitia dvs. si incercam pe cat de mult posibil sa oferim cele mai bune solutii.

Timp de interventie
Maxim 60 de minute
Lideri in domeniu

Reparam orice marca de masina de spalat